Mama Bauke over de nieuwe slofjes van Oma Meijel Breit

Demelza en Bauke hebben de nieuwste slofjes van Oma Meijel Breit getest. Al eerder hebben jullie de review van mama Demelza kunnen lezen. Nu is het woord aan mama Bauke!

Look and feel van de slofjes: hoe vind je ze eruit zien en aanvoelen?
De slofjes zijn super zacht. Ze voelen heerlijk aan over het zachte babyhuidje. De kleur is gemêleerd, grijs en wit en daardoor zijn ze niet hetzelfde. Dit vind ik juist heel mooi. Het staat onder alle kleertjes, juist dankzij de meerdere kleuren.

Draagcomfort voor je kindje: blijven ze goed zitten, zijn ze lekker warm?
De slofjes blijven goed zitten. Ik trek de leren vetertjes niet te strak aan en toch blijven de slofjes goed zitten. Mijn zoontje is erg beweeglijk, maar krijgt de slofjes niet zomaar uit.
De slofjes zijn heerlijk warm! Mijn zoontje draagt ze zowel met als zonder sokjes. De slofjes houden de warmte goed vast.

Kwaliteit: blijven de slofjes goed naarmate je ze vaker draagt en wast? (de leren vetertjes kunnen niet in de was)
De slofjes blijven erg goed van kwaliteit naarmate ik ze vaker draag en was. Als ze uit de was komen, zijn ze net zo stevig als daarvoor. Dit viel mij positief op! Ik was ze wel op lage temperatuur (20 graden) en in een speciale waszak. Maar ze kunnen echt gemakkelijk in de wasmachine!

Kun je ze in eigen woorden vergelijken met de merino wollen slofjes?
In vergelijking met de merino wollen slofjes vind ik deze slofjes steviger aanvoelen. Ze zien er op het eerste gezicht al veel steviger uit. Ze zitten wel net zo lekker en zijn net zo zacht.
Na het wassen blijven deze slofjes steviger dan de merino wollen slofjes. Je moet wel even de leren veters eruit halen, maar dat is geen moeite. Na het wassen heb ik ze liggend laten drogen en de vorm bleef er goed in zitten, zie de foto.

Bauke 1