Vragen? 06-52450617

Oma Meijel Breit is vorig jaar een samenwerking aangegaan met hipDesign. Uit deze samenwerking is een eerste serie van geboortekaartjes gekomen. Zachte tinten, lieve diertjes en mooie vormen. Een mooie start.

En nu is er alweer een tweede serie gekomen. Hoe bijzonder is dat. Het thema hartjes en sterren hebben we hierin laten terugkomen. Symbolen en vormen die mij elke dag kracht geven om mijn pad te blijven volgen. Deze designs zijn wat stoerder! En daarbij die prachtige kleuren, legergroen, oudroze, okergeel, grijstinten, oudgroen. Precies de kleuren die ook in de collectie van Oma Meijel Breit terugkomen. Wat een mooie match.

Bestand 05-02-18 12 07 53 Bestand 05-02-18 12 07 33

Bij het bestellen van één van de kaartjes uit deze collectie ontvang je een paar babyslofjes voor je kindje. Pretty pink voor een meisje en stoer grey mêlee voor een jongen. Een tweede paar wordt uit naam van jouw kindje geschonken aan een baby’tje dat in het Wilhelmina Kinderziekenhuis ligt. Sommigen kiezen bewust voor een kaartje uit de Oma Meijel Breit serie. Anderen worden verrast als ze het paar slofjes krijgen opgestuurd.

Marjolijn, mama van twee kindjes en lifestyleblogger, heeft samen met hipDesign het geboortekaartje voor haar dochtertje ontworpen. De basis van dit kaartje komt uit de lijn van Oma Meijel Breit. Met haar eigen ontwerp en touch is ze tot een uniek kaartje gekomen. Hoe dit proces is verlopen, beschrijft ze in haar blog. En ze heeft natuurlijk een paar prachtige slofjes ontvangen voor haar dochter.

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Neem een kijkje op: hipdesign.nl.

 

 

 

 

 

Categorieën: Blog