Vragen? 06-52450617

Oma Meijel Breit is een unieke samenwerking aangegaan met Made for Moments. Al meer dan 16 jaar werkt Leonne Albers samen met haar team aan dit mooie merk.

Made for Moments maakt kaarten voor alle levensmomenten. Voor de mooie momenten in het leven, zoals trouwen, geboorte en verjaardagsfeesten. Maar ook voor de emotionele en heftige momenten in je leven, de periode van rouw.

Op een heel heftig moment in ons leven heeft Leonne een belangrijke rol gespeeld. Na het overlijden van ons dochtertje Ize waren wij zoekende naar een mooie en bijzondere kaart. Passend bij ons meisje. De standaard kaarten uit de boeken van de begrafenisondernemer voldeden hier niet aan. Via via is onze vraag bij Made for Moments terecht gekomen en heeft Leonne een herinneringskaart voor Ize gemaakt. Precies zoals wij het wilden. Mooie foto’s, vogeltjes, lieve teksten en voor ons passende kleuren, maar ook onze emotie zat in deze kaart. De eerste opzet van de kaart raakte mijn hart: ‘Dit moest ‘m worden’.

Het herinneringskaartje staat nog bij veel mensen thuis. Het heeft een hele bijzondere betekenis.

Made for Moments heeft ons ook geholpen bij het ontwerpen van het geboortekaartje voor Flo. Wat ik wilde zat in mijn hoofd, op papier krijgen is dan weer net iets anders. Uiteindelijk zijn we tot het kaartje gekomen dat past bij ons. Bij een nieuw leven, een nieuw begin, maar ook de link naar Ize. Heel subtiel, maar zo belangrijk.

Symboliek in kaartjes heeft voor ons een belangrijke rol gespeeld. Of het nu in een vorm of een kleur zit. Dat zorgt voor die mooie betekenis. En dat is mooi om in een kaartje terug te zien, voor welke gelegenheid dan ook.

Ik ben dan ook meer dan trots op de samenwerking tussen Made for Moments en Oma Meijel Breit. Samen zijn we tot een mooie collectie van geboortekaartjes gekomen. Zachte tinten, mooie vormen en lieve diertjes. Helemaal in de Oma Meijel Breit-stijl.

Als je kiest voor een geboortekaartje uit de collectie van Oma Meijel Breit, krijg je daarbij een paar babyslofjes van zachte merinowol voor je eigen kindje uit onze webshop. Een ander paar slofjes schenken wij aan een baby’tje in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Uit jouw naam steun je hiermee een baby’tje dat een moeilijke start heeft en zijn of haar ouders met liefde en warmte.
Alles draait om liefde, hoop, doorzettingsvermogen en dromen werkelijkheid laten worden.

De collectie van de geboortekaartjes is te vinden bij Made for Moments.

 

polaroid