Vragen? 06-52450617

vrienden-logoStichting Oma Meijel Breit zet zich in om de eenzaamheid onder ouderen te bestrijden door het organiseren van en deelnemen aan onze breicafés. Ze komen bij elkaar tijdens gezellige brei-ochtenden en hebben een gezamenlijk doel: namelijk babyslofjes breien voor zieke kindjes in een gespecialiseerd kinderziekenhuis. De oudere generatie zet zich in voor het nieuwe leven met een moeilijke start.

Onze droom is om alle gespecialiseerde kinderziekenhuizen van slofjes te kunnen voorzien en zoveel mogelijk ouderen te kunnen laten deelnemen aan deze breicafés. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Hoe kunt u ons helpen? Sluit u als organisatie aan bij 'Vrienden van Stichting Oma Meijel Breit'.

Sponsoring
U kunt helpen door sponsor te worden. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat wij nieuwe breicafés kunnen openen. Een plek waar ouderen hun favoriete hobby uitvoeren, namelijk breien.  Maar ook een plek waar nieuwe sociale contacten worden opgedaan, waar nieuwe vriendschappen ontstaan en waar geen plek is voor alleen zijn of eenzaamheid. Hierdoor kunnen we meer babyslofjes breien en schenken aan kleine baby'tjes in gespecialiseerde kinderziekenhuizen. Warme voetjes voor die kleintjes en een steuntje in de rug voor de ouders.

Stichting Oma Meijel Breit staat bij de Belastingdienst geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI).

Wilt u, als organisatie, ook een steentje bijdragen aan ons mooie doel? Neem dan contact met ons op, mail moniek@omameijelbreit.nl of telefonisch (06-52450617). Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Met trots presenteren wij de 'Vrienden van Stichting Oma Meijel Breit'.